Így védd meg a bringád

Avagy milyen a jó lakat? 2.rész: Kryptonite

  Senkinek nem kívánom azt az érzést, hogy amikor visszatér az tárolóhoz, ahol a bringáját hagyta csak a hűlt helyét találja annak. Annak érdekében hogy minél kevesebben járjanak így összeszedtem a legjobb minőségű lakatokat. 

  Kryptonite:

40 évvel ezelőt a Kryptonite egy célt tűzött ki maga elé, szerette volna megforradalmasítani a kerékpárlakatok világát. Az első U-lakat 1972-ben készült el, ezelőtt nem volt normális védelem kerékpárokhoz, mindenki méretre vágott láncot használt lakattal. A Kryptonite U-lakatot úgy tesztelték, hogy Manhattan egyik kerületében Greenwich Village-ben, egy hirdetőtáblához kötöttek ki egy nagyobb értékű kerékpárt 30 napig. ez idő alatt majdnem mindent ellodtak a kerékpárról amit el lehetett de a lakattal védett részek sértetlenek maradtak. 

A mai Kryptonite lakatok a biztonság mellett a design-ban is élen járnak, ha nem tetszik a lakatod színe, esetleg meguntad, bármikor cserélhetsz rajta gumi burkolatot. 

Plusz védelemmel láthatod el a kerékpárodat ha Kryptonite lakatodat szettben veszed az úgynevezett "Loop" kiegészítővel.

Ha szeretne gondoskodni a kerékpárja védelméről akkor érdemes szétnézni a webáruházunk kerékpár lakat kínálatában!