A 10 legmenőbb kerékpáros kiegészítő!

#10

Spyral Multitool sör és bornyitóval

Ha a legmenőbb marokszerszámot keresed akkor nem kell tovább keresni mert megtaláltad. Ez a Multitool a stílusos fa markolatával minőségi anyaghasználatával az egyik legstílusosabb imbuszkészlet amit eddig láttál.

#9

Abus Bordo Centium

Ez a lakat azon kívül hogy egy rendkívül stílusos kiegészítő az egyik legerősebb lakat a kínálatban. A prémium csomagolás, az Abus egyik legerősebb zárját takarja. A lakat 2015 óta van a piacon és azóta nemigen sikerült hatékony megoldást találni a feltörésére. 

#8

Topeak Ninja P pumpa

 

Ez a pumpa, nevét ninjákat meghazudtoló rejtőzködő képességéről kapta. Nem fontos helyet szorítani a pumpának a táskában vagy a vázon, mert ez a kis pumpa elfér a nyeregcsőben is. Nem tudom pontosan milyen lehet egy ilyen pumpát használni, de tuti kipróbálnám.

#7

Topeak Ridecase

Ez a stílusos tok majdnem minden telefon gyártó csúcskészülékéhez elérhető. A tok egy adapterrel csatlakozik a kerékpár kormányszárához, stílusos megjelenése miatt akár mindennapi használatra is tudom javasolni. A tok hátulján egy kis támasz is található ha a haverokkal közösen néznétek cicás videókat.

#6

Bicycle Line Milano Sál

Ez a sál egy egyszerű sapsál ami azért került ilyen előkelő helyre a listán mert kitűnő minőség és anyaghasználat jellemzi, sapkaként és sálként is használható. Jól néz ki és hasznos is. Ha érdekel hogy milyen, nézz be az üzletbe és próbáld ki!

#5

CrankBrothers Eggbeater

Ez egy négy oldalas, az spd-re hasonlító klipszes pedál, a CrankBrothers kínálatából. Ha egy letisztult kerékpárod van akkor ez egy kötelező elem, a rögzítésben pedig vakon megbízhatsz mert profi versenyzők is kezdik ezt a megoldást választani. 

#4

SKS Airchecker

Az SKS Airchecker egy elektromos nyomásmérő kerékpárhoz, ez egy tökéletes megoldás arra az esetre ha az embernek van egy normális nyomásmérős pumpája otthon és van egy amit magával visz bicózni. Ez a kis nyomásmérő bárhol elfér és mindig pontos értéket mutat.

#3

Knog Blinder MINI

Ez a USB-vel tölthető lámpa azért lett befutó mert nagyon erős fénye van sokáig bírja egy töltéssel és nagyon pici, egyaltalán nem zavaró a jelenléte a kormányon vagy a nyeregcsövön. A töltése egy nagyon egyszerű USB csatlakozóval történik, nincsen szükség kábelre. Egy töltéssel akár egy hétig is kibírja napi használat mellett.

 #2

Topeak Minirocket iGLOWE pumpa

A képek magukért beszélnek, ez szerintem a legstílusosabb bringás pumpa amit valaha is láttam. Az is elég lenne, hogy egy ekkora pumpa képes 11 bar nyomást préselni a kerékbe, de ez a pumpa rögzíthető a bicóra és lámpaként is funkcionál. Nem véletlen, hogy a Topeak több terméke is felkerült a listára, kiválló minőségű kiegészítőket gyártanak.

#1

Infini Lava

Az Infini Mini Lava az egyik legjobb kerékpáros lámpa a piacon nagyon erős fénye van és rendkívül kis helyen elfér, a felszereléséhez nem szükséges semmilyen szerszám. Maga a lámpa vízálló, és gyorstöltés funkcióval is rendelkezik.