Top 10 biciklis kiegészítő túrázáshoz

#10

Gepida Ergonómikus markolat 

Ez a Gepida markolat hasznos útitárs lehet ha hosszabb kerékpártúrákra szeretnénk járni, a markolat ergonómikus kialakítása miatt tökéletesen illeszkedik tenyerünkhöz. Amennyiben elfárad a kezünk akkor fogást is válthatunk, kényelmes kormánszarv található ugyanit a morkolat oldalain.

#9

Panaracer Flataway

  

Ez az érdekes anyagú kiegészítőa külső és a belső gumi közé simulva védi kerekünket a defekttől. Szerintem a minőségről elég annyit mondanom hogy mi az üzletben azzal adjuk el a terméket, hogy megprúbáljuk tűzőgéppel átlőni. természetesen nem lehetséges. ez szerintem egy tökéletes megoldás hogy ne kelljen minden kanyar után megállni belsőt cserélni.

#8

SKS Velo 42 Urban Sárvédő

Az SKS márkát már ismerjük az előző top 10-es listából, ez a termék azért került fel erre a listára mert könnyű anyagból készül, opcionálisan merevítőpálca is vásárolható hozzá, egyszerűen felszerelhető, és könnyen el is távolítható. Ha hosszabb túrárára megyünk akkor plusz kiegészítőként vásárolhatunk sárvédő hosszabítót is a szettünk mellé.

 #7

Cateye Strada Wireless

Cateye 8 funkciós vezeték nélküli Km-óra, ami az összes lényeges információt rögzíti a kerékpározás ideje alatt. Kiválló ár-érték aránnyal rendelkezik. szerszám nélkül rögzíthető, könyen beállítható- Biztos utitárs lehet hosszabb túrázásokhoz is!

#6

Topeak Modula Cage XL

A Topeak márkanév is ismerős lehet az előző listából, kitűnő Német minőség, innovatív megoldásokkal. ez a kulacstartó azért lehet érdekes nagy túrázóknak mert a másfél literes palack is belemegy, és tudjuk, hogy van az a helyzet amikor a sima fél literes kulacs nem elegendő. Maga a tartó egy állítható keret, bármilyen kulacs vagy palack belemegy!

#5

Selle SMP TRK Gel Lady/Man

Erről a nyeregről már írtam, de nem tudom kihangsúlyozni eléggé, hogy ez az egyik legkényelmesebb nyereg a kínálatunkban. Hoszzú túrákhoz (40-60km felett) kötelező! Hölgyek és urak számára is készül, különböző szélességgel. Rövidebb túrákhoz tudom ajánlani a a TRK nyerget zselés betét nélkül.

#4

Casco Active TC

Az egyik legkényelmesebb, kimondottan túrázáshoz való Casco sisak stílusos megjelenése és maximális védelme miat került ilyen előkelő helyre a listámon. A sisak 26 db szellőzőnyílással több mint elegendő légáteresztést biztosít. Biztos vagyok benne hogy ez a sisak akár extrém körülmények között is megállja a helyét!

#3

Continental Tour külsőgumi széria

 

Ha profi, elérhető árú kerékpár külső gumit keresünk akkor a tapasztaltabb bringásoknak azonnal a Continental nevű gyártó ugrik be, teljesen jogosan. A Continental már 10.000 Ft alatti árkategóriában is kínál defektvédelemmel ellátott külsőket. Ezek hosszútávon nagyon megérik mert csökkentik a defekt valószínűségét.

#2

Topeak Flypaper ragasztásmentes foltkészlet

Biztos vagyok benne hogy sokmindenkivel előfordult már, hogy kapott egy defektet, ez minden esetben kellemetlen. A Topeak Flypaper az egyik leggyorsabban felragasztható folt. ragasztó nélkül működik és tökéletes megoldás defekt ellen. Kis helyen is elfér és rendkívül olcsó.

#1


Topeak Frontloader

Ez az újragondolt táska azért kapta meg az első helyet ezen a listán mert azonkívül hogy az egyik legjobb mínőségő kerékpáros táska, nagyon jó a rögzítése, ezenfelül hátizsákként is működik. Az oldalán található légtelenítő szeleppel csökkenthetjük a táska méretét. teljesen vízhatlan, akár vízben is használhatjuk. Ez a táska az ultimate kerékpáros  táska.