Milyen a megfelelő lámpa?

Ha este is használni szeretnénk a kerékpárunkat akkor mindenképpen figyelmet kell szentelni annak hogy milyen lámpát választunk. 

Hátsó lámpa:

 Hátulra minden esetben piros szórt fényű lámpát érdemes választani. Itt nem számítanak annyira a lumenek. Inkább arra kell figyelni hogy minden szögből jól látható legyen. Amikor lámpát választunk érdemes kipróbálni azt a vásárlás előtt. Minél több LED található a lámpatesten belül annál alkalmasabb lesz arra hogy mások észrevegyenek bennünket. 

             


Lámpánál egy másik fontos szempont a rögzítés, érdemes erre is odafigyelni. Mostanában egyre jobban terjednek a szilikonpántos rögzítési rendszerek ami azért jó mert így a lámpa semmiképpen nem forog el.

Első lámpa

Az első lámpa segít hogy jobban lássuk az utat szóval érdemes olyat választani ami pontfényt ad. Többféle kivitelben lehet választani lámpát, érdemes olyat választani ami USB-vel tölthető, így nem kell aggódni hogy az elem hirtelen lemerül vagy hosszas tárolás után belefolyik a sav. Az aksis változatok simán kibírják egy töltéssel egy hétig, napi pár óra használat mellett.

Nézz szét a lámpák között a webshopunkban is: lámpa webshop!