Top 10 téli kerékpáros kiegészítő

Összeszedtem nektek a 10 legjobb téli kerékpáros kiegészítőt. Ez a lista azért jött létre, hogy egy kis segítséget nyújtsunk azoknak akik szívügyüknek érzik, hogy télen is bringával járjanak melóba, vagy csak késztetést éreznek az edzésre az év ezen szakaszában is.

10.

Wild Sport derékmelegítő

Télen nagyon fontos odafigyelni arra hogy a hideg sehol ne érjen minket, ez a derékmelegítő praktikus védelmet nyújt kerékpározás közben. Azoknak is praktikus lehet akik nem bicikliznek. Sokféle színkombinációben elérhető, megfelelő bármilyen öltözethez!

https://akerekpar.hu/wildsport-derekmelegito-fekete-WD1-D1

9.

Kelly's Moonlight fényvisszaverő mellény

Télen korábban sötétedik, ezért érdemes odafigyelni, hogy a sötétben is megfelelően látszódjunk! Ez a mellény amellett hogy ebben segít egyáltalán nem korlátoz a mozgásban. Használata kényelmes és praktikus! Több méretben is elérhető, a pántok segítségével bárkire ráméretezhető!

8.

Velotech Chip 10

velotech-10-chip-led_800x600-800x800.jpg

Ez a Velotech lámpa azért került fel a listára mert rendkívül jó ár mellett nagyon erős fényt ad. Az erős szilikon szíjjal bárhová felrögzíthető. A lápát egyszerűen, USB-vel lehet tölteni. Jelenleg AKCIÓS a webáruházunkban!


https://akerekpar.hu/velotech-usb-10chipled-lampa-szett?search=velotech%20&description=true

7.

BBB Innershield alákesztyű

Ha nem elég a téli kerékpározáshoz vásárolt kesztyűnk akkor lép be a képbe ez a kiegészítő, úgynevezett alákesztyű. Unisex és Unisize. Egy úgynevezett Far Infrared technológia segítségével visszatükrözi a testhőnket, megóvva a kézfejt a kihűléstől. Több szín is elérhető.

6.

Bicycle Line Milano sapsál

Erről a maszkról már írtam egy korábbi top 10-es listában is. Ez a maszk rendkívül jól védi arcunkat a széltől, a kétféle anyagból összevarrt kialakításnak köszönhetően pedig a légzésben se gátol. Több méretben és színben is elérhető

5.

Fényvisszaverő pántok

Egyszerű kiegészítő, épp ezért olcsó is. semmiképpen maradjon ki a biciklis szettünkből. nagyon sok helyre rögzíthető. Mindenképpen érdemes legalább a két kézre két darabot, jobb esetben a bokáinkra is felrakni egyet egyet. több színben elérhető, sok helyen ingyen osztogatják.

4.

Respro City maszk

Ez a maszk nem csak a tüdőnket védi a káros anyagoktól a városban, a hideg ellen is nyújt védelmet. A városban közlekedőknek szinte kötelező darab. Tépőzáras rögzítésének köszönhetően minden fejmérethez alkalmas lehet. Többféle színben és két méretben kapható. Különböző szűrőbetétek kaphatóak a különböző igények kielégítésére.

3.

BBB Comfortlegs lábmelegítő

Egy ilyen ruhadarab beszrzése nagyon sokban megkönnyítheti a téli bringázást. Akár rövidnadrággal is használható. Hővisszaverő anyaga vékony, tartós és rendkívül meleg. Elvezeti az izzadságot, gumírozott csíkok gondoskodnak arról hogy a lábmelegítő tekerés közben is a helyén maradjon!

2.

WD-40 All Conditions

A télen nem csak magunkat kell védenünk, a bringánkat is nagyobb odafigyeléssel kell karbantartani, ebben megfelelő partner a WD-40 külön kerósoknak kifejlesztett ALL-CONDITIONS vízálló láncolaja. Mielőtt ezzel kezeljük a bringánkat érdemes komolyabban letisztítani azt.

1.

Kelly's Frosty kesztyű

72686_1500_1000-800x800.png

 Ez a kesztyű az idei év egyik sztárterméke nálunk, tökéletes hőtartása és rendkívül jó ár-érték aránya miatt szeretik a vásárlóink. A Windbraker technológia miatt akár -10 °C-ig is melegen tartja a kézfejünket. Piros, kék, szürke, fekete színben, több méretben is elérhető

https://akerekpar.hu/kellys-frosty-black