CUBE kerékpárok

Német minőség - elérhető ár

A CUBE különféle kerékpárokat - országúti (verseny), gyermek, túra, és városi (city) - készítő német kerékpárgyár, amely főleg hegyi kerékpárjairól vált ismerté. A céget 1993-ban Marcus Pürner alapította apja asztalosműhelyében, egy 50 m²-es területen. A termelés mára több mint 20.000 m²-en folyik. A CUBE kerékpárjai elsősorban az európai országokban kaphatóak, a gyártás pedig még mindig a németországi Waldershof-ban folyik. A cég meggyőződése, hogy a CUBE kerékpárok nem közönséges biciklik, tervezésüket a versenysportban valamint a tesztpilóták által szerzett tapasztalat alakítja.

A Cube kerékpárok elkészítésénél az elsődleges motiváció az elhivatottság. A fejlesztések során arra törekednek, hogy a felhasználói célcsoportnak és a felhasználási módnak leginkább megfelelő geometriát, alkatrészeket, és technikai megoldásokat alkalmazzák. Mind a laborban, mind a terepen kemény próbatételnek vetik alá fejlesztés alatt álló kerékpár prototípusokat, mielőtt gyártásba küldenék a legújabb fejlesztésű CUBE bringákat.

A Cube számos versenycsapatot között a Bike Junior Team-et is támogatja. A csapat fiataljait nem csak felkészítik és utaztatják a versenyekre, de oktatásban, a szponzorokkal való kommunikációban, a közösségi megjelenéseken és a fotózásokon is segítik, támogatják őket.

CUBE kerékpár vállalat a doppingmentes sportszemlélet mellett tette le a voksát és ennek népszerűsítésében, alakításában aktívan részt is vesz, a felelősen gondolkodó kerékpáros utánpótlás kinevelésében nagyban kiveszi részét.

CUBE kerékpárok nagy választékban kaphatók a Speed Bike Kft. webáruházában vagy ki is próbálhatók kispesti kerékpár bemutató termükben - 1192. Hungária út .2.