11 furcsa bringa a nagyvilágból!

Az emberi kreativitásnak nincs határa, és ez a kerékpározás világában is igaz. Fantáziadús, unatkozó vagy hobby barkácsolók nem egy érdekes, vicces vagy éppen tökéletesen furcsa biciklit lakottak már meg, nem kis feltünést keltve az utcákon.

Az alábbiakban összeszedtünk egy párat. Jó szórakozást!

1. Piet Mondrian festményeit ismerők rögtön tudják honnan jöhetett az ihlet, de nem kell hozzá ismerni a modern művészetet, hogy felismerjük eme kerékpár szépségét.

weird-bike-5.jpg

2. Az alábbi bringa is felidéz egy jól ismert formát, a bogárhátú VW vonalai egy különleges bringában keltek újra életre.

vw-beetle-bike-015-1530124950.jpg

3. Egy kicsit extrém egykerekű, mintha egy Verne regényből került volna az utcákra. Viszonylag biztonságosnak tűnik.

weird-bike-3.jpg

4. A következő bringa egyáltalán nem tűnik se biztonságosnak, se parktikusnak, bár a kilátás jó lehet róla. A villamos vagy troli felsővezeték alatt viszont nem biztos, hogy elfér, és a le és felszállás is elég problematikusnak tűnik.

 

weird-bike-6.jpg

5. Futóbicikli a jövőből. Különleges formavilág, érdekes közlekedési eszköz.

weird-bike-4.jpg

6. Ez bringa pedig mintha egy alternatív múltból, történelem előtti időkből keveredett volna ide. Pedig az állati csontokkal díszített váz alatt akár egy korszerű bringa is rejtőzhet.

wierd-bikes-list.jpg

7. Ha már különleges vagy éppen várhatlan anyaghasználatról esett szó, akkor a papírból készült bicikli sem maradhat ki.

5_-cardboard-bike-that-will-ruin-in-rain.jpg

8. Ha bevásárolni mész, jól jöhet egy ilyen bringa, egyszerűen hazatolod a cuccot a teszkóból.

weird-bike-10.jpg

9. Egyszerre két irányba nyílván nehezen lehet haladni, de ezen a bringán lehet, hogy nincs szükség visszapillantó tükörre.

weird-bike-9-e1438299605239.jpg

10. Ezen a bringán menet közben is elérhet a szükség. Meglepően jól illeszkedik az "ülés" a bringához ezen a vicces és hasznos háromkerekűn.

weird-bike-2.jpg

11. Amikor a jó izlés kézügyességgel párosul létrejöhet egy ilyen csoda. Nem biztos, hogy kényelmes, de mindenkéépen elegáns közlekedési eszköz.

weird-bike-7.jpg

Amennyiben hagyományosabb bringákat szeretnél látni és esetleg vásárolni látogass el kerékpár üzletünkbe kispesten (XIX. Hungária út 2 - a Rendőrség mellett), ahol több ezer kerékpár közül választhatsz bemutatótermünkban vagy nézz körül kerékpár webáruházunkban.