Milyen a jó nyereg? 2.

Selle Royal

Milyen nyerget érdemes választani? Sokan teszik fel ezt a kérdést most, hogy újra kerülnek elő a kerékpárok a garázsokból. Érdemes időt és pénzt is fordítani erre a kérdésre, mert egy nem megfelelően kiválasztott nyereg rendkívül kellemetlen élményeket tud okozni.

 

 

Selle Royal

A Selle Royal 1956-ban jött létre olaszországban, később felvásárolta az angol Brooks céget, azóta a Selle Royal név eggyé vált a minőségi nyereg fogalmával. Nálunk az üzletben egy zselés pad segítségével meg tudjuk állapítani, hogy kinek milyen nyereg a megfelelő.



A pad megad egy számot, ami az ülűgumók távolságát mutatja, ez a szám és a kerékpározás közbeni üléspozíció adja meg hogy milyen Selle Royal nyerget érdemes választani. 

Nálam a másik szempont nyeregvásárlásnál a kinézet szokott lenni. A Selle Royal Scientia nyergek a kényelem mellett a stílusos megjelenésel,  letisztult formákkal és a matt fekete színnel tökéletesen illeszkednek majdnem minden kerékpárhoz!

Ha felkeltettem az érdeklődésedet és szeretnél egy jó nyerget akkor nézz be hozzánk az üzletbe, vagy válogass a webshopunkon kerékpárnyereg kategóriában!